donderdag 12 september 2013

De 5 Uitdagendste Attracties te Huur

Wij van Happy Rent hebben steeds meer en meer springkussens in ons assortiment, Happy Rent  laat jullie zien wat de meest  5 uitdagende springkussens voor jong en oud zijn. Wij hebben namelijk een lijst voor jullie onze huurders/klanten gemaakt hier kunnen jullie namelijk samengevat zien wat voor springkussens wij hebben. Happy Rent daagt jullie namelijk uit door je zelf te testen op onze attracties en springkussen.

De Zwaarste uitdager  .voor jullie is de Swipe off XXL van maar liefst 60 Meter lang. Zie hieronder de foto of klik op de link om te zien wat deze Swipe off XXL in houd. En hoe zwaar hij is om te bestormen. Ook dit springkussen is voor jong en oud van alle leeftijden, zeker voor de kinderen is dit echt een uitdager, maar ernaast is hij ook nog eens super veilig want hij is goed gekeurd door het liftinstituut.

                         60 METER LANG!!!

zoals je hier de 2 volgende foto's ziet is onze Swipe out van Happy Rent hoger dan de toren van Pisa of langer als je de toren plat legt. Dus deze baan is gewoon echt kingsize!!! en uniek in  zijn soort.

56 meter lang als je hem plat legt.


  Dan nu beste klanten komt onze Tweede uitdager. Mensen die hoogte vrees hebben of het nog niet weten kunnen het hierop proberen uit te testen. Want wij van Happy Rent hebben een zeer hoge Base Jump. oftewel in het Nederlands Happy vertaald een vrije val van maar liefst 4.5 meter hoog waar je zeker een adrenaline kick van krijgt. wat wij van Happy rent jullie zeker willen geven. want je springt van onze Happy Rent Base zonder veiligheidskoord of touw na beneden en beland op zachte kussens. Deze Base jump is hoger dan de grootste Afrikaanse olifant. Durf jij vanaf af te springen de uitdaging aan te gaan!  Dan hier onze 3e uitdager de rodeo stier, we weten allemaal hoe gevaarlijk de dieren zijn, zodra je op ze gaat zitten gaan springen draaien en bokken nou die uitdaging hebben wij van Happy Rent ook voor jullie. wie durft de uitdaging aan U misschien.
Het Happy rent record staat op 68 seconden, en wij willen jullie laten merken hoe super sjiek deze uitdaging is. Bij deze attractie krijg je een coole cowboy hoed op en je mag er ook mee op de foto, want de Happy Rent stier is beroemd in zijn soort. 
grijp deze stier niet te hard bij zijn hoorns want je we niet hoe hij zal reageren hij is immers geboren bij Happy Rent.

 Dan komt de uitdaging waarin wij het team Happy rent of jullie maken 2 teams en dagen hiermee elkaar uit onder supervisie van Happy Rent officials. wie droomt er nou niet van om als voetballer later professioneel te spelen en de fans je naam te horen schreeuwen. nu hebben willen wij van Happy Rent nu iedereen de kans gegeven om deze ervaring te mogen ervaren. Dus probeer nu hierop je eigen ervaring op te doen en te spelen als een prof. 
Opzoek naar een levend tafelvoetbalspel met opblaasbare bodem? Happy Rent verhuurt het leukste levend tafelvoetbalspel in Limburg!
Dit Levend Tafelvoetbal Spel voor 2*6 spelers garandeert plezier voor jong en oud! Huur nu dit levend tafelvoetbal spel bij Happy Rent. Een Top Attractie waarin 2 teams van elk 6 spelers in speciale tuigjes vastgemaakt worden aan de touwen in deze attractie waardoor een echt tafelvoetbal gevoel ontstaat. De afmeting van dit levend voetbalspel met opblaasbare bodem is 6*15 Meter en wordt geleverd inclusief voetbal, blower en toebehoren.
  Dan zijn we nu ten einde van ons Happy Rent Challengers list. We hebben nog een uitdaging voor jullie het spel is al oer oud het zou ons verbazen als zit al voor de tijd van christus deden. het speel heet namelijk spijkerbroek hangen, dit zal dus vroeger met lendedoeken zijn gedaan.  Dus wil je weten van sterker jij of je vriendin, vriend etc.......
  dit unieke springkussen is heel sterk en kan makkelijk mensen van meer dan 100kilo hebben dus probeer het nu en daag je zelf uit. Met ons spijkerbroek hangen.Dankje voor lezen van ons Happy Rent blog.
En we wachten op jullie reactie, want bij Happy Rent geldt ( klant is koninig)

Met vrolijke Groet

Het Happy Rent Team.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten