donderdag 18 december 2014

Stormbaan Huren

Stormbaan Huren

Een stormbaan huren in omgeving van Roermond kan direct online bij Happy Rent Verhuur, klik op de link om een stormbaan te huren.
U kunt kiezen voor verschillende afmetingen en verschillende obstakels. Happy Rent Verhuur kan uw stormbaan in heel Limburg, Eindhoven en de rest van Nederland leveren u kunt uw stormbaan echter ook huren en zelf ophalen in een van de 4 afhaalpunten in:
  • Simpelveld
  • Beek
  • Roermond
  • Best bij Eindhoven
We zullen in deze blog een aantal stormbanen tonen:

  • Hindernisbaan


Een kleine hindernisbaan kan een leuk element zijn voor uw spel of evenement als u goedkoop een stormbaan wilt huren. De deelnemers kunnen door de paaltjes en vervolgens onder de bogen door kruipen om zo snel mogelijk aan het einde van deze hindernisbaan te komen. U kunt deze hindernisbaan huren vanaf € 177 excl. btw. 

  • Stormbaan Jungle Run 17,5 Meter

Een van de meeste populaire stormbanen om te huren is de stormbaan Jungle Run van 17,5 Meter. Deze stormbaan bestaat uit twee delen, het gedeelte van de hindernisbaan en daarachter het klim en glij gedeelte dat voor een extra grote hindernis zorgt daar de deelnemers eerst via het touwnet naar boven moeten klimmen. U kunt deze stormbaan huren vanaf € 275 excl. btw. 

  • Super Stormbaan 27 Meter


Indien de Jungle Run u niet lang genoeg is, biedt Happy Rent Verhuur een extra lange versie van deze stormbaan aan van maar liefst 27 Meter! Hier gaan de deelnemers over twee klim en glij gedeeltes met in het midden de hindernisbaan waardoor de uitdaging nog groter wordt om het eerste aan de finish te zijn. U kunt deze super stormbaan huren vanaf € 450 excl. btw. 
  • Wipe-Out Stormbaan 45 Meter

Op basis van het tv programma wipeout is een unieke stormbaan ontwikkeld genaamd "Swipe-Off" die exclusief bij Happy Rent Verhuur te huren is. Deze stormbaan vol spektakel is een absolute Hit en een enorme Eye-Cahtcher voor elk evenement of festival. Deze Swipe Off Stormbaan bestaat uit een dubbele punch battle, ge├»nspireerd op de bokshandschoenen in het tv programma wipeout. Daarna volgende de bekende rode ballen ook wel dubbele bouncing balls genoemd waar twee deelnemers tegelijk over 4 mega grote rode ballen moeten springen, om daarna af te sluiten met een absolute adrenaline kick, de dubbele Base Jump waarbij twee deelnemers naast elkaar een vrije val van meer dan 3 Meter beleven. Durf jij hem aan? U kunt  deze wipeout stormbaan huren vanaf € 1.111 excl. btw. 
  • Wipeout Stormbaan XXL

Kan het nog groter? Ja dan kan! Onze Swipe-Off baan kan ook als variant van 60 Meter gehuurd worden, om precies te zijn zelfs 60,5 Meter. Aan de spectaculaire Swipe-Off baan koppelen we de Jungle Stormbaan  waardoor een mega lange stormbaan ontstaat met mega veel hindenissen. U kunt deze Wipeout stormbaan huren in XXL formaat vanaf € 1.444 excl. btw. 
Voor eventuele vragen kunt u altijd contact opnemen via: 085-002-0026 of info@happyrent.eu 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten